Verzeker uw oldtimer, klassieker of youngtimer met zorg

Over ons

De Haagsche Verzekering Sociëteit is een onafhankelijke organisatie, welke in 1996 is opgericht.

Bij ons wordt u gewoon te woord gestaan. U hoeft niet eerst 1-2-of 3 te toetsen op uw telefoon, om vervolgens te horen, dat u een andere keer wegens de drukte terug moet bellen.

 

Het bedrijf heeft als logo een wapen met kroon:

 

“Voor de bekroning van uw vertrouwen”

 

De hoofdactiviteit is de advisering bij schadeverzekeringen in het algemeen. In het bijzonder is Haagsche Verzekering Sociëteit gespecialiseerd in oldtimer, klassieker en youngtimerverzekeringen.

 

De dagelijkse leiding is in handen van Wilko Loojenga, die gedegen kennis heeft opgebouwd in de buitendienst van Delta Lloyd en bij twee landelijk werkende assurantiekantoren.

 

Door de combinatie van onafhankelijkheid en jarenlange ervaring in de markt, bestaan zeer goede contacten met assuradeuren, accountants en fiscalisten, taxateurs, alsmede het notariaat en de makelaardij OG. Op verzoek kan Haagsche Verzekering Sociëteit een introductie bij deze instellingen verzorgen.

 

Ter waarborging van uw belangen is Haagsche Verzekering Sociëteit aangesloten bij de Autoriteit Financiële Markten en Kifid: het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening.

 

De AFM houdt toezicht op de gehele financiële marktsector. De eisen, die door de AFM worden gesteld zijn hoog en betreffen niet alleen vakbekwaamheid en professionaliteit, maar ook integriteit en onafhankelijkheid.

 

De producten van de Haagsche Verzekering Sociëteit omvatten verzekeringen en advisering in de particuliere sector.

Haagsche Verzekering Sociëteit, gespecialiseerd in oldtimer, klassieker en youngtimerverzekeringen.